Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο μαλάκας, ο Τομπούλογλου και η ΝΔ



του Σπύρου Σταυρακάκη

Ο Τομπούλογλου είναι γνωστό στέλεχος της ΝΔ. Υποψήφιος της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, στη Β΄ Αθηνών. Στις δημοτικές εκλογές του 1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, μεταξύ όλων των συνδυασμών ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα.
Στις 24 Δεκεμβρίου 2013, ο Τομπούλογλου συνελήφθη για τα αδικήματα της εκβίασης κατά συναυτουργία και της παθητικής δωροδοκίας από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής με 25000€ προσημειωμένα στην τσέπη.
Σε καταγεγραμμένες συνομιλίες, τις οποίες φέρεται να έχει στα χέρια της η αστυνομία, δηλώνει αποκαλυπτικά «Δεν είμαι εγώ ο μαλάκας να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία»

Ο δε Άδωνις ισχυρίζεται ότι «Ο διορισμός Τομπούλογλου δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση», τρέχοντας να καλύψει τη ΝΔ, αφήνοντας στη λήθη τα γιαούρτια που έτρωγε παρέα με τον Τομπούλογλου.

Ας δούμε λοιπόν:


  • 1989 - 1993 Αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού",
  • 2005 - 2008 μέλος του Δ.Σ. στο Νοσοκομείο Παίδων και εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας  (βλέπε βιογραφικό Τομπούλογλου)
  • Από το 2012 Πρόεδρος και ισόβιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού», (βλέπε σχετικό άρθρο

Όλως τυχαίως, λοιπόν, ο Τομπούλογλου είναι Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού", τις περιόδους που η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση. Ο ισχυρισμός του Άδωνι δεν είναι, λοιπόν, τίποτα άλλο από μια πιστή εφαρμογή της γκαιμπελικής αρχής περί προπαγάνδας, της οποίας είναι expert. Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και οι γελοιότητες του Άδωνι δεν μπορούν να κρυφτούν.
Όσον αφορά τα περί «μαλάκας». Φαίνεται ότι ο Τομπούλογλου και οι όμοιοί του δεν έχουν στο λεξιλόγιό τους την λέξη «ηθική», «τιμιότητα», «υπευθυνότητα», «προσήλωση» στο καθήκον, «πατριωτισμός», «αρετή», ....